Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan tilbereder du retten

Tø dejen efter anvisning.

Kom rådejen op i en gourmetbakke.

Bland spinaten sammen med fløden og tilsæt bacon. Hæld blandingen over i rådejen, og bland eller hak det hele sammen med en dejspartel.

Tril dejen til ca. 20 små boller.

Stil de færdige boller til hævning et lunt sted eller i raskeskab til de er blevet ca. 3 gange større.

Drys bollerne med hakkede kerner og bag dem ved 190°C varmluft i ca. 10-13 minutter.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Boller

Drys

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.