Krydrede Frikadeller med vild quinoa og creme fraiche

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 2 stk rørt fars af grisekød 100% DANSK®
  • 2 stk chili
  • 1 bdt bredbladet persille
  • 300 g feta i blok
  • 3 spsk rød karrypasta
  • 1 kg vild quinoa
  • 800 g edamamebønner fra frost
  • 500 g hvide bønner udblødte og kogte
  • 2 kg Gulerod
  • 800 g grønne bønner (haricots verts)
  • 300 g sorte oliven m. sten
  • 7 dl kraftig fjerkræbouillon
  • 5 fed hvidløg
  • 1 liter Creme fraiche 38%
  • 1 bdt basilikum
  • Salt
  • peber

Fremgangsmetode

Kog den vilde quinoa som anvist på pakken og dræn vandet fra.
Kog edamamebønner, hvide bønner, gulerødder i tern og groftskårne bønner i bouillonen i 4 min.
Tilsæt quinoa og oliven og smag til med revet hvidløg, salt og peber.
Bland den rørte fars med finthakket chili, hakket persille, hakket feta og karrypasta.
Rør ingredienserne godt sammen og form til frikadeller.
Steg dem gyldne på en pande ved jævn varme i 5-6 min. på hver side. Smag creme fraichen til med hakket basilikum, salt og peber og servér den sammen med de varme frikadeller og quinoablandingen.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.