Krydrede Frikadeller med vild quinoa og creme fraiche
SERVERING
10 portioner
Kog den vilde quinoa som anvist på pakken og dræn vandet fra.
Kog edamamebønner, hvide bønner, gulerødder i tern og groftskårne bønner i bouillonen i 4 min.
Tilsæt quinoa og oliven og smag til med revet hvidløg, salt og peber.
Bland den rørte fars med finthakket chili, hakket persille, hakket feta og karrypasta.
Rør ingredienserne godt sammen og form til frikadeller.
Steg dem gyldne på en pande ved jævn varme i 5-6 min. på hver side. Smag creme fraichen til med hakket basilikum, salt og peber og servér den sammen med de varme frikadeller og quinoablandingen.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919