Kogte pærer med crunch

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 400 g henkogt pære
  • 3 g mynte
  • 2 g pæresaft
  • 300 g Arla® Skyr 0,2%
  • 150 g Arla® piskefløde 38%
  • 15 g flormelis
  • 40 g valleproteinpulver
  • 75 g pæresaft
  • 50 g mandelsplit
  • 50 g makrondrys

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 668 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 33 %
Fedt: 47 %

Fremgangsmetode

Pære

1. Skær pærerne i mindre stykker og vend dem sammen med frisk mynte og pæresaft.

# tags

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.