Karrytorsk med kartoffelmos

TID

90 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 kg torsk eller sej
  • 1 kg porre i strimer
  • 200 g hakket løg
  • 1,1 kg æble i tynde både
  • 5 liter kokosmælk
  • 3 liter vand
  • 40 stk limeblad
  • maizena
  • Salt
  • 2,6 dl Karry
  • olie

Kartoffelmos

  • 15 kg kartoffel
  • 2 liter mælk
  • 3 dl olivenolie
  • salt og peber
  • muskatnød

Fremgangsmetode

Skær fisken i passende størrelser. Læg dem i en form og fordel de strimlede porrer over. Bag i ovnen i ca. 10 minutter ved 180 °C.

Steg æbler, løg og karry let i olie. Tilsæt kokosmælk, vand og limeblade. Kog op, tilsæt Maizena og smag til med salt.

Til kartoffelmosen koges kartoflerne. Pisk kartoflerne med mælk og olivenolie. Smag til med salt, peber og muskatnød.

Server fisken med saucen og kartoffelmos.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.