Kålhaps med knoldselleritzatziki og hasselnødder

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 500 g yderblade fra hvidkål
  • 500 g knoldselleri i grove strimler
  • 50 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 6 g Groft salt
  • 6 g sukker
  • 50 g Arla® økologisk skyr 0,2%
  • 10 g Dijonsennep
  • 50 g hasselnød (grofthakkede)
  • 5 g finthakket estragon

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 3730 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 47 %

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.