Julesmåkager i januarforklædning

SERVERING

30 portioner

Ingredienser

  • 300 Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%

Ingefærsmåkager med bærcreme

  • 2 g blåbærpulver
  • 20 g meget finthakkede tørret tranebær
  • 20 g meget finthakkede tørret surt kirsebær
  • 20 stykker ingefærsmåkage

Brunkager med havtorncreme

  • 4 g flormelis
  • 6 g havtornpulver
  • 20 stykker brunkage - gerne lidt tykke

Vaniljekranse med moccacreme

  • 6 g flormelis
  • 10 g ristede, finthakkede hasselnød
  • 6 g kaffepulver, fx nescafé
  • 20 stykker vaniljekrans

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 14400 kJ

Energifordeling:

Fiber: 20.2 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 43 %

Fremgangsmetode

Blend hytteosten i en foodprocessor i ca. 5 min. – til en glat, blank creme. Del portionen i 3 og brug dem til de 3 slags cremer til julesmåkager.

Ingefærsmåkager med bærcreme

Rør 100 g blendet hytteost sammen med blåbær, tranebær og kirsebær. Fordel cremen på halvdelen af småkagerne og top op med de resterende småkager. Opbevar småkagerne køligt indtil serveringen.

Brunkager med havtorncreme

Rør 100 g blendet hytteost sammen med havtornpulver og flormelis. Fordel cremen på halvdelen af småkagerne og top op med de resterende småkager. Opbevar småkagerne køligt indtil serveringen.

Vaniljekranse med moccacreme

Rør 100 g blendet hytteost sammen med kaffepulver, flormelis og hasselnødder. Fordel cremen på halvdelen af småkagerne og top op med de resterende småkager. Opbevar småkagerne køligt indtil serveringen.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.