Julesmåkager i januarforklædning
SERVERING
30 portioner
Ingefærsmåkager med bærcreme
Brunkager med havtorncreme
Vaniljekranse med moccacreme
Energiindhold for hele retten: 14400 kJ
Energifordeling:
Fiber: 20.2 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 43 %
Blend hytteosten i en foodprocessor i ca. 5 min. – til en glat, blank creme. Del portionen i 3 og brug dem til de 3 slags cremer til julesmåkager.
Rør 100 g blendet hytteost sammen med blåbær, tranebær og kirsebær. Fordel cremen på halvdelen af småkagerne og top op med de resterende småkager. Opbevar småkagerne køligt indtil serveringen.
Rør 100 g blendet hytteost sammen med havtornpulver og flormelis. Fordel cremen på halvdelen af småkagerne og top op med de resterende småkager. Opbevar småkagerne køligt indtil serveringen.
Rør 100 g blendet hytteost sammen med kaffepulver, flormelis og hasselnødder. Fordel cremen på halvdelen af småkagerne og top op med de resterende småkager. Opbevar småkagerne køligt indtil serveringen.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000