Fremgangsmetode

Udskriv

1.     Tænd ovnen på 225° varmluft. Kom kyllingerne i fade og krydder med salt og peber. Sæt dem i ovnen i 20 min. Tag kyllingerne ud og kom de øvrige ingredienser i fadene og kyllingerne marineres med dressingen. 

2.     Sænk temperaturen til 180° og giv kyllingerne yderligere ca. 45 min. Når der mangler ca. 20 min., smøres kyllingerne en gang til med dressingen. 

3.     Når kyllingerne er færdige, skal de hvile i 10 min. før de skæres ud. 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.