Hytteost med salatost, soltørrede tomater og oliven

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 2,5 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g friskpresset citronsaft
  • 500 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 1 g friske eller tørrede krydderurt fx timian eller oregano
  • 100 g Arla Apetina® soft i tern (ultrafiltreret)
  • 50 g finthakkede soltørret tomat
  • 50 g finthakkede grøn oliven

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4060 kJ

Energifordeling:

Fiber: 7.4 g
Protein: 40 %
Kulhydrat: 16 %
Fedt: 44 %

Fremgangsmetode

Mos Apetina® med en gaffel og bland den med hytteost, soltørrede tomater, oliven, citronsaft, krydderurter, salt og peber. Smag til. Stil på køl til servering.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.