Hytteost med brunet smør

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Brunet smør

  • 250 Arla Harmonie® økologisk smør
  • 4 g Salt
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%

Pynt

  • purløg

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8450 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0.2 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 1 %
Fedt: 93 %

Fremgangsmetode

Brunet smør

Kom smørret i en lille, tykbundet gryde og smelt det ved jævn varme i 3-4 min. Skru ned til svag varme og lad det langsomt blive gyldentbrunt, 12-14 min. eller til det dufter brunt uden at branke – skrab forsigtigt bunden af gryden med en træspatel, så tørstoffet ikke brænder fast. Når det nærmer sig at smørret er ved at være færdigt, skal du være over det, så det ikke får for meget. Lad smørret blive koldt i køleskabet.

Blend den brunede smør luftigt. Tilsæt hytteost og salt og blend til en jævn blanding. Pynt med purløg.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.