Hytteost med brunet smør
SERVERING
10 portioner
Brunet smør
Pynt
Energiindhold for hele retten: 8450 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0.2 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 1 %
Fedt: 93 %
Kom smørret i en lille, tykbundet gryde og smelt det ved jævn varme i 3-4 min. Skru ned til svag varme og lad det langsomt blive gyldentbrunt, 12-14 min. eller til det dufter brunt uden at branke – skrab forsigtigt bunden af gryden med en træspatel, så tørstoffet ikke brænder fast. Når det nærmer sig at smørret er ved at være færdigt, skal du være over det, så det ikke får for meget. Lad smørret blive koldt i køleskabet.
Blend den brunede smør luftigt. Tilsæt hytteost og salt og blend til en jævn blanding. Pynt med purløg.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000