Hyldeblomstmousse
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 10130 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 57 %
Kom hyldeblomstsaften i en gryde sammen med vaniljekorn og citronskal. Kog saften op, tag gryden af varmen og lad den stå i ca. 10 min., så hyldeblomstsaften trækker smag af vanilje og citronskal.
Udblød husblassen i koldt vand. Kom den udblødte husblas i den lune hyldeblomstlage og rør godt rundt. Pisk fløden til et let skum. Vend forsigtigt flødeskummet sammen med den let afkølede hyldeblomstlage – vend godt rundt. Kom hyldeblomstmoussen i en stor skål eller 10 portionsskåle. Lad hyldeblomstmoussen stå i køleskabet i 2-3 timer.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000