Hvid aspargessuppe – af ender og skræller fra asparges

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 200 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 5 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 150 g hakkede skalotteløg
  • 10 g rapsolie
  • 10 g æbleeddike
  • 100 g Arla® cremefraiche 38%
  • 200 g hvide eller grøn asparges - skåret i små bidder, eller andet fyld
  • 1000 g hønsebouillon eller vand
  • 500 g ender og skræller fra hvid asparges

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 5940 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 14 %
Fedt: 79 %

Fremgangsmetode

Sauter løg og aspargesrester (brug flest ender, ikke alt for mange skræller, da suppen godt kan blive for bitter) let i rapsolie i en gryde. Tilsæt hønsebouillon eller vand. Lad suppen koge i 2 min. – koger aspargesrester for længe, mister de deres friske aspargessmag og bliver udkogte, lidt bitre og dåseagtige i smagen. Blend suppen sammen med cremefraiche og fløde. Sigt suppen og smag til med salt, peber og æbleeddike lige inden serveringen.

Server suppen med lidt friske asparges eller andet tilbehør.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.