Hvid aspargessuppe – af ender og skræller fra asparges
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 5940 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 14 %
Fedt: 79 %
Sauter løg og aspargesrester (brug flest ender, ikke alt for mange skræller, da suppen godt kan blive for bitter) let i rapsolie i en gryde. Tilsæt hønsebouillon eller vand. Lad suppen koge i 2 min. – koger aspargesrester for længe, mister de deres friske aspargessmag og bliver udkogte, lidt bitre og dåseagtige i smagen. Blend suppen sammen med cremefraiche og fløde. Sigt suppen og smag til med salt, peber og æbleeddike lige inden serveringen.
Server suppen med lidt friske asparges eller andet tilbehør.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000