Fremgangsmetode

Udskriv

Bring bouillonen i kog. Smag til med sojasauce og riseddike. Kog nudlerne og fordel dem i skåle. 

Steg gyoza på den flade side til de har taget farve. Kom 2 dl vand på panden og læg låg på. Damp cirka 5 minutter og anbring i skålene. 

Steg de grillede svampe på en pande med lidt olie. Vend dem herefter med en smule sesamolie og TABASCO®. Lægges i skålene. 

Skær bokchoy i halve. Grill dem hårdt på skærefladen. Drizzle med sesamolie og limesaft. Lægges i skålene sammen med fintskåret kinaradise og forårsløg. 

Hæld den varme suppe over fyldet, og servér med det samme. 

TIPS: 
Tilfør retten smag og cremethed med sojaæg. Lad kogte, pillede æg marinere i sojasauce i minimum et par timer, inden de tilsættes.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Haugen-Gruppen AS Out of Home
Kanalholmen 37
2650 Hvidovre
Danmark
36343000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

SUPPE

FYLD

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.