Bring bouillonen i kog. Smag til med sojasauce og riseddike. Kog nudlerne og fordel dem i skåle.
Steg gyoza på den flade side til de har taget farve. Kom 2 dl vand på panden og læg låg på. Damp cirka 5 minutter og anbring i skålene.
Steg de grillede svampe på en pande med lidt olie. Vend dem herefter med en smule sesamolie og TABASCO®. Lægges i skålene.
Skær bokchoy i halve. Grill dem hårdt på skærefladen. Drizzle med sesamolie og limesaft. Lægges i skålene sammen med fintskåret kinaradise og forårsløg.
Hæld den varme suppe over fyldet, og servér med det samme.
TIPS:
Tilfør retten smag og cremethed med sojaæg. Lad kogte, pillede æg marinere i sojasauce i minimum et par timer, inden de tilsættes.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Haugen-Gruppen AS Out of Home
Kanalholmen 37
2650 Hvidovre
Danmark
36343000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.