Pensl majskolberne med olivenolie og TABASCO®. Bages 10 minutter ved 180°C.
Rist pistacienødder. Kom sesam og krydderier ved og rist til de begynder at dufte. Tag panden af varmen og stød blandingen i en morter.
Rør BBQ sauce med krydderierne og pensl spydene med blandingen. Bages 10 minutter ved 180°C.
Drys med grøn dukkah.
Blend kikærter med øvrige ingredienser til glat konsistens. Smag til med salt og peber. Juster eventuelt konsistensen med en smule vand.
Servér spyd og majskolber med persillehummus og ajvar.
TIPS:
Gør anretningen mere asiatisk ved at skifte dippen ud med ponzumayonnaise, sriracha og spyd vendt i teriyakisauce. Supplér evt. med dybstegte gyoza.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Haugen-Gruppen AS Out of Home
Kanalholmen 37
2650 Hvidovre
Danmark
36343000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.