Fremgangsmetode

Udskriv

SYLTET GRØNT

Kom grillet mix i et skoldet henkogningsglas sammen med chili, rosmarin og hvidløg. Top med olivenolie til det dækker. Sættes i 125°C varm ovn i 60 minutter. Luk til med det samme. Lad det gerne trække i et døgn eller mere inden brug. 

SUPPE

Svits løg og hvidløg i olie. Tilsæt grillet mix og steg 5-7 minutter. Tilsæt tomatkoncentrat, flåede tomater og fond. Tilsæt krydderurterne. Lad retten simre 30 minutter. Blend til glat. Justér smagen med en smule balsamico, salt og peber. 

Top suppen med lidt god olivenolie, mozzarella, syltet grønt og croutoner. 

TIPS: 
Forebyg madspild ved at grille og sylte overskudsgrøntsager. De er dejlige som snacks og lækre som tilbehør til supper og charcuteri.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Haugen-Gruppen AS Out of Home
Kanalholmen 37
2650 Hvidovre
Danmark
36343000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

SYLTET GRØNT

SUPPE

TOPPING

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.