Fremgangsmetode

Udskriv

Vend kikærterne med citronskal, timian, flagesalt og olivenolie. Bag 25 minutter ved 200 grader. 

Kog pastaen som angivet på emballagen. Blend et halvt bundt basilikum med oliveolie og vend massen med den varme pasta. 

Efter lidt afkøling vendes pastaen med halvdelen af kikærterne, hakket radicchio, mozzarella, løgstrimler, grillet zucchini og halverede tomater. Smag til. 

Top med resten af kikærterne og den friske basilikum.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Haugen-Gruppen AS Out of Home
Kanalholmen 37
2650 Hvidovre
Danmark
36343000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

RISTEDE KIKÆRTER

PASTASALAT

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.