Fremgangsmetode

Udskriv

Svits finthakket løg og hvidløg. Kom hvidvin ved og kog næsten væk. Tilsæt tomater, finthakket timian og basilikum. Lad retten simre i 10 minutter. Smages til med TABASCO®, salt og peber. 

Fordel tomatsaucen i bunden af et fad. Læg herpå auberginer flot anrettet. Mellem aubergineskiverne fordeles stykker af mozzarella. Afslut med rasp, parmesan og lidt olie på toppen. 
Bages 45 minutter ved 180°C. 

Serveres sammen med en god salat. 

TIPS: 
Retten smager også skønt med grillede courgetter, der giver et saftigt fyld. Den kan med fordel laves i forvejen, og fungerer fint som portionsanretning.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Haugen-Gruppen AS Out of Home
Kanalholmen 37
2650 Hvidovre
Danmark
36343000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.