Skær cherrytomater i halve. Blandes med timiankviste, olie, salt, peber og TABASCO®. Bages ved 160°C i 20 minutter.
Kog Tritordeum® i rigeligt vand. Hæld overskydende vand fra. Vendes med finthakket skalotteløg, olivenolie, balsamico, salt og peber.
Kør courgetterne til spiraler eller skær tyndt. Blend basilikum med olivenolie. Vend courgetter med basilikumolie.
Anret skåle med Tritordeum® i bunden, herpå courgetter, oliven, mozzarella, tomater og pimientos del piquillo. Slut af med lidt pinjekerner og frisk basilikum.
TIPS:
For en hurtig og nem poke bowl kan fyldet erstattes af farverige grøntsager i mundrette stykker,
veganske soja-veggie bites og Kikkoman Poke sauce.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Haugen-Gruppen AS Out of Home
Kanalholmen 37
2650 Hvidovre
Danmark
36343000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.