Fremgangsmetode

Udskriv

1 springform Ø24 cm.

Blend mandler til mel i en foodprocessor. Tilsæt mel, kakao, sukker, smør og kør til ensartet masse. Fordel i bunden af en springform og lidt op af kanterne. 
Bages i 12 minutter ved 180°C. Stilles til afkøling.

Udblød husblas i koldt vand. Rør flormelis, vaniljesukker og flødeost sammen. Bring amaretto i kog og smelt husblassen heri. 
Rør 3 spsk. flødeostemasse i den varme væske og bland den sammen med resten af flødeostemassen Fold pisket fløde og stiftpiskede æggehvider i. 
Rør grofthakkede kirsebær i halvdelen og fordel cremen på den afkølede bund. Afslut med den “rene” ostecreme. Sættes på køl i min. 3 timer. 

Bring amarena sirup i kog og pisk agar i. Hældes i en bøtte og stilles til afkøling. Blend til glat og kom på sprøjtepose. 

Blend vand, olie, mel og farvepasta sammen. Steg en smule af gangen på panden til det dannes en koral. 2-3 minutter. Lægges på fedtsugende papir. 

Pynt kagen med broken gel, hele kirsebær og koral tuille.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Haugen-Gruppen AS Out of Home
Kanalholmen 37
2650 Hvidovre
Danmark
36343000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Bund

Fyld

Broken gel

Koral tuille

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.