Hapsere med kyllingeleverpostej

SERVERING

36 stk

Ingredienser

  • 5 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 350 g blødt Lurpak® smør
  • 75 g bananskalotteløg
  • 400 g kyllingelever
  • 50 g cognac

Tilbehør

  • ærteskud
  • 2 stykker appelsin i fileter
  • 50 g granatæblekerne
  • 36 stykker rugkiks

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 16400 kJ

Energifordeling:

Fiber: 5.6 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 14 %
Fedt: 73 %

Fremgangsmetode

Skær kyllingeleveren i små stykker og drys salt henover. Steg den i lidt af smørret i ca. 3 min ved høj varme. Tilsæt løgene og steg i ca. 2 min. ved jævn varme. Tilsæt cognac og peber og steg i yderligere ca. 2 min. Tag panden af varmen og lad blandingen køle lidt af.

Hæld den stegte lever i en blender og blend i ca. 1 min. Tilsæt smørret lidt efter lidt, mens blenderen kører, og blend til blandingen er helt glat. Smag til. Fold en lang smal form af bagepapir (ca. 6 x 30 cm) eller beklæd en fast form af plastik eller metal med husholdningsfilm og hæld kyllingeleverpostejen heri. Stil den på køl i min. 4 timer.

Skær kyllingeleverpostejen i 36 skiver og læg dem på rugkiks. Anret på fad og pynt med appelsinfileter, granatæblekerner og ærteskud.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.