Ingredienser
Kagedej
- 300 g Soft Hvedemel NA
- 2200 g Vaniljemuffins og kageblanding 100/0 NaturAks (7515104)
- 1000 g Revet hokkaido græskar (Alternativt 500 g gulerødder og 500 g græskar)
- 200 g Hele Hasselnødder
- 50 g bagepulver
- 40 g kanel
- 10 g ingefær
- 10 g Nelikke
- 10 g Muskat
- 400 g vand
- 650 g æg
- 600 g olie
Ostecreme
- 1000 g Neutral flødeost
- 625 g Saltet smør
- 625 g flormelis
- 2,5 stk Skal af lime
Pynt
- 100 g Overtræksmarcipan (orange)
Fremgangsmetode
Antal
Opskriften giver 10 halloweenkager eller ca. 75 cupcakes. Mousser og fyld er beregnet pr. kage.
Kagedej
Hæld alle ingredienser til kagedej i æltekar el. rørekedel.
Æltetid: 5 min. mellem hastighed. (sørg for at skrabe kanterne så alle krydderier er blandet i dejen)
Dejvægt: 450 g.
Form: Afvejes i den ønskede form. Gummiform gør kagen saftig og giver god holdbarhed.
Dejtemperatur (vejl.): Stikovn: Indsættes ved 175-180°C
Bagetid (vejl.): Kagebunde: 35-40 min. Alm. muffins: 18-22 min.
Dekoration:
Kagebunde: Efter afkøling smøres 100-150 g ostecreme på hver kage. Kagen overtrækkes med orange overtræksmarcipan og pyntes som et (u)hyggelig græskarhoved.
Muffins: Efter afkøling afpynt med ostecreme sprøjtet ud med tyl og overtræk med orange overtræksmarcipan dekoreret som små (u)hyggelige græskarhoveder.
Ostecreme
Alle ingredienser røres sammen og skrabes ned undervejs.
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300