Grillet svampetoast med brud af kalkunbryst

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 500 kg kalkunbryst kogt, TULIP FOODSERVICE
  • 1 kg svampe
  • 1 stk Citron
  • 1 bdt persille
  • 1 fed hvidløg
  • 10 skiver grillet, godt brød
  • 1 dl olivenolie
  • 50 g smør
  • Salt
  • peber

Fremgangsmetode

Rengør og rist svampene i olivenolie og smør, krydr med salt og peber, fintrevet citronskal og persille. Anret på de varme grillede brød og drys rigeligt med brud af kogt kalkunbryst. Dryp med lidt mere olivenolie og servér straks.

 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.