Grillet squash med hytteost

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Grillede squash

  • 5 g Groft salt
  • 750 g squash (ca. 2 stk.)

Marinade

  • 6 g hakket hvidløg
  • 45 g olivenolie
  • 50 g citronsaft
  • 5 g citronskal (usprøjtet)
  • 5 g rød chilipeber i små tern
  • 25 g hakkede krydderurt , fx purløg og bredbladet persille.
  • 50 g Arla Unika® Gammel Knas i flager
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4050 kJ

Energifordeling:

Fiber: 10 g
Protein: 21 %
Kulhydrat: 12 %
Fedt: 67 %

Fremgangsmetode

Grillede squash

Skyl squash og skær enderne af. Flæk squashene på langs og grill dem ca. 4 min. på hver side på en grillpande. Drys med salt og bag dem færdige i ovnen. Lad dem køle af

Marinade

Rør en marinade af olivenolie, chili, hvidløg, citronskal -og saft. Vend heri de hakkede krydderurter. Hæld marinaden over de grillede bagte squash og fordel hytteost og gammelknas henover og server.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.