Grillet pepperoni, ananas og forårsløg på spyd, serveret med ristede mandler og basilikumpesto
SERVERING
10 portioner
Spyd
Basilikumpesto
Skær ananas i firkanter og forårsløg i passende størrelse. Sæt pepperoni, ananas og forårsløg på spyd. Kom på en varm grill eller grillpande. Grill ca. 10 minutter indtil de har pæne grillstriber, og ananassen har lidt bid tilbage. Rist mandler i ovn ved 170 °C i ca. 15 minutter, eller indtil de er gyldenbrune. Drys med salt og hak groft bagefter. Mix basilikum, pinjekerner, hvidløg, reven parmesanost, citronskal og -saft, olivenolie sammen til en pesto. Smag til med salt og peber. Servér de grillede spyd sammen med mandler og nylavet basilikumpesto.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919