Grillet pepperoni, ananas og forårsløg på spyd, serveret med ristede mandler og basilikumpesto

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Spyd

  • 200 stk af Pepperoni i skiver, 1kg
  • 1 stk ananas
  • 5 stk forårsløg
  • 2 dl mandler
  • 1 tsk Salt

Basilikumpesto

  • 1,5 dl Pinjekerner
  • 2 stk fed hvidløg
  • 2,5 dl reven parmesanost
  • 3 dl olivenolie
  • Saft og revet skal fra 1 citron
  • 0,5 tsk Salt
  • 1 stk friskkværnet Sort peber

Fremgangsmetode

Skær ananas i firkanter og forårsløg i passende størrelse. Sæt pepperoni, ananas og forårsløg på spyd. Kom på en varm grill eller grillpande. Grill ca. 10 minutter indtil de har pæne grillstriber, og ananassen har lidt bid tilbage. Rist mandler i ovn ved 170 °C i ca. 15 minutter, eller indtil de er gyldenbrune. Drys med salt og hak groft bagefter. Mix basilikum, pinjekerner, hvidløg, reven parmesanost, citronskal og -saft, olivenolie sammen til en pesto. Smag til med salt og peber. Servér de grillede spyd sammen med mandler og nylavet basilikumpesto.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.