Grillet grønkålssalat med yoghurtmarineret kylling
SERVERING
10 portioner
Yoghurtmarineret kylling
Grillet grønkål
Vaskede ostekorn
Energiindhold for hele retten: 11150 kJ
Energifordeling:
Fiber: 65.6 g
Protein: 42 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 19 %
Yoghurtmarineret kylling: Rør yoghurt, limeskal, limesaft, garam masala, salt og peber godt sammen. Vend kyllingen i marinaden og mariner i mindst 3 timer, men gerne længere. Tag kyllingefileterne op af marinaden og steg dem i ovnen i ca. 15 min. ved 200°. Afkøl og skær kødet i tynde skiver.
Vaskede ostekorn: Kom hytteosten i en skål med koldt vand. Skyl osten i rent vand 2-3 gange til vandet er klart. Lad ostekornene dryppe af i en sigte.
Grillet grønkål: Grill grønkålen direkte under grill, fx i en salamander ca. 1 min. eller til kålen falder sammen og bliver lysegrøn.
Vend grønkål, ostekorn, pære og de øvrige ingredienser sammen. Anret salaten med kylling og drys med figner, ristede hasselnøddekerner og friskkværnet peber.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000