Grillet grønkålssalat med yoghurtmarineret kylling

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Yoghurtmarineret kylling

  • 6 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 5 g fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 4 g garam masala
  • 15 g limesaft
  • 300 g Kløver® yoghurt 10% græsk inspireret
  • 500 g kyllingefilet

Grillet grønkål

  • 500 g rensede ribbede grønkålsblad

Vaskede ostekorn

  • friskkværnet peber
  • 3 g fint salt
  • 500 g pære - fx conference i små tern
  • 50 g ristede grofthakkede hasselnød
  • 40 g flydende honning
  • 150 g tørret figen i tynde strimler
  • 1 kg Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 15 g limesaft

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 11150 kJ

Energifordeling:

Fiber: 65.6 g
Protein: 42 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 19 %

Fremgangsmetode

Yoghurtmarineret kylling: Rør yoghurt, limeskal, limesaft, garam masala, salt og peber godt sammen. Vend kyllingen i marinaden og mariner i mindst 3 timer, men gerne længere. Tag kyllingefileterne op af marinaden og steg dem i ovnen i ca. 15 min. ved 200°. Afkøl og skær kødet i tynde skiver.

Vaskede ostekorn: Kom hytteosten i en skål med koldt vand. Skyl osten i rent vand 2-3 gange til vandet er klart. Lad ostekornene dryppe af i en sigte.

Grillet grønkål: Grill grønkålen direkte under grill, fx i en salamander ca. 1 min. eller til kålen falder sammen og bliver lysegrøn.

Vend grønkål, ostekorn, pære og de øvrige ingredienser sammen. Anret salaten med kylling og drys med figner, ristede hasselnøddekerner og friskkværnet peber.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.