Gratineret fennikel med cremet bulgur

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Ovnbagte fennikler

  • 150 g vand
  • 25 g Lurpak® smør
  • 5 stykker fennikel
  • 150 g Arla Pro® revet cheddar 50+

Cremet bulgur

  • 700 g grov bulgur
  • 10 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g citronsaft
  • 10 g hakket dild
  • 400 g vand
  • 2 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 600 g Arla Pro® Flødefraiche 30%
  • 200 g grøn bønne , halveret
  • 200 g Arla Pro® revet cheddar 50+

Pynt

  • dildkvist

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 18190 kJ

Energifordeling:

Fiber: 76.7 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 52 %
Fedt: 31 %

Fremgangsmetode

Ovnbagte fennikler

Halver fenniklerne og fjern det nederste stykke rod med et lille indsnit. Smør en gastrobakke med smørret og læg de halve fennikler i bakken med den flade side nedad. Hæld vandet ved og dæk gastrobakken med bagepapir og alufolie. Bag fenniklerne i ovnen. Sæt temperaturen op og fjern papir og folie. Vend fenniklerne og fordel osten på dem. Gratiner til osten er gylden.

Cremet bulgur

Kog bulguren efter anvisning på emballagen.

Kog flødefraiche og vand op i en gryde. Tilsæt den kogte bulgur og grønne bønner og vend rundt. Tilsæt ost, dild, citronsaft og -skal, salt og peber. Smag til, pynt med dild og server med de gratinerede fennikler.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 150°.

Gratinering

Ca. 5 min. ved 250°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.