Gratineret fennikel med cremet bulgur
SERVERING
10 portioner
Ovnbagte fennikler
Cremet bulgur
Pynt
Energiindhold for hele retten: 18190 kJ
Energifordeling:
Fiber: 76.7 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 52 %
Fedt: 31 %
Halver fenniklerne og fjern det nederste stykke rod med et lille indsnit. Smør en gastrobakke med smørret og læg de halve fennikler i bakken med den flade side nedad. Hæld vandet ved og dæk gastrobakken med bagepapir og alufolie. Bag fenniklerne i ovnen. Sæt temperaturen op og fjern papir og folie. Vend fenniklerne og fordel osten på dem. Gratiner til osten er gylden.
Kog bulguren efter anvisning på emballagen.
Kog flødefraiche og vand op i en gryde. Tilsæt den kogte bulgur og grønne bønner og vend rundt. Tilsæt ost, dild, citronsaft og -skal, salt og peber. Smag til, pynt med dild og server med de gratinerede fennikler.
Ca. 45 min. ved 150°.
Ca. 5 min. ved 250°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000