Ingredienser
- 10 Buffalo Hotdogbrød
Mayo
- 3 dl olie
- 1 spsk eddike
Ristede kartoffel chuncks
- 1 stk bagekartoffel
Rugbrødscrumble
- 2 skiver tørt rugbrød
- 1 spsk olie
- salt og peber
Fermenterede løg
- 300 g rødløg i skiver (2-4mm)
- 4 dl vand
Fremgangsmetode
Mayo
Pisk æggeblommer, eddike og salt sammen i 2 minutter. Tilsæt olien lidt ad gangen under omrøring. Lad mayoen trække på køl.
Ristede kartoffel chuncks
Skræl bagekartoflen og skær den i små tern ca. 0,5 cm. Bland salt og kartofler sammen i en skål. Hæld vand henover så det lige dækker og lad det så trække i 2 timer. Afdryp kartoffelternene og tør dem let. Fritér dem i varm olie eller sted dem på en pande til de er helt sprøde.Drys til sidst med salt eller andre krydderier efter ønske.
Rugbrødscrumble
Smuldr rugbrødet og blend det med olie. Rist det på en pande eller i en varm ovn til det er sprødt.Drys med salt og peber.
Fermenterede løg
Hæld løgskiverne over i patentglas. Kog vand og salt op en hurtig gang og hæld det over løgene.
NB! Sørg for at løgene er dækket helt – pres dem evt. lidt ned, så du er sikker på de er dækket til. Lad løgene hvilke i 8-10 dage ved 18-20°C. Stil dem herefter på køl.
Topping
Rist baconen af og lad det køle ned. Bland med karsen og drys det henover hotdoggen til allersidst.
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999