Gourmet hotdog med danske klassikere – real-dane-dog

Ingredienser

  • 10 Buffalo Hotdogbrød

Mayo

  • 3 dl olie
  • 1 spsk eddike

Ristede kartoffel chuncks

  • 1 stk bagekartoffel

Rugbrødscrumble

  • 2 skiver tørt rugbrød
  • 1 spsk olie
  • salt og peber

Fermenterede løg

  • 300 g rødløg i skiver (2-4mm)
  • 4 dl vand

Fremgangsmetode

Mayo

Pisk æggeblommer, eddike og salt sammen i 2 minutter. Tilsæt olien lidt ad gangen under omrøring. Lad mayoen trække på køl.

Ristede kartoffel chuncks

Skræl bagekartoflen og skær den i små tern ca. 0,5 cm. Bland salt og kartofler sammen i en skål. Hæld vand henover så det lige dækker og lad det så trække i 2 timer. Afdryp kartoffelternene og tør dem let. Fritér dem i varm olie eller sted dem på en pande til de er helt sprøde.Drys til sidst med salt eller andre krydderier efter ønske. 

Rugbrødscrumble

Smuldr rugbrødet og blend det med olie. Rist det på en pande eller i en varm ovn til det er sprødt.Drys med salt og peber. 

Fermenterede løg

Hæld løgskiverne over i patentglas. Kog vand og salt op en hurtig gang og hæld det over løgene.  
NB! Sørg for at løgene er dækket helt – pres dem evt. lidt ned, så du er sikker på de er dækket til. Lad løgene hvilke i 8-10 dage ved 18-20°C. Stil dem herefter på køl. 

Topping

Rist baconen af og lad det køle ned. Bland med karsen og drys det henover hotdoggen til allersidst. 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions

Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.