Fyldte madtærter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

madtærte med pulled turkey

  • Pulled Turkey revet, TULIP FOODSERVICE
  • pesto
  • fintsnittet grønkål
  • revet ost
  • På toppen: ranke af solmodne cherrytomat

madtærte med spicy beef chunks

  • Spicy Beef Chunks TULIP FOODSERVICE
  • fennikel- pesto
  • fintsnittet spidskål
  • fintsnittet rødkål
  • revet ost
  • på toppen: fennikel i skiver

madtærte med skinke

  • Pizzatopping julienne, TULIP FOODSERVICE
  • oliven- pesto
  • bredbladet persille
  • blå ost
  • på toppen: frisk kvist af salvie

Fremgangsmetode

Portionér dejen i stykker á 300 g. Dejstykkerne trykkes flade. Læg den ene halvdel af dejen i en smurt tærteform med høj kant. Læg det ønskede fyld oven på dejen og drys med revet ost. Luk tærten med et dej-låg og pensl tærten med vand. Læg den ønskede dekoration på tærten og lav små huller i tærtens låg, evt. med en saks, så dampen fra fyldet kan slippe ud. Lad tærten hæve i 40-50 min.

Varm ovnen til 210 °C, sæt tærten ind, og skru temperaturen ned til 190 °C. Ved indsætning i ovnen dampes i 15sek. Bag tærten i ca. 25min. og efterfølgende 5 min. medåbent spjæld. Har ovnen ikke spjæld, åbnes ovnlågen i 15 sek., hvorefter den lukkes igen og tærten bages de sidste 5 min.

 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.