Fyldt buffetbrød med urter, ost og skinke

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Brød

  • Økologisk gulerodsbrød
  • 100 g Lime/rosmarinsmør
  • 200 g lufttørret skinke
  • 200 g revet ost
  • Sæsonens krydderurter

Fremgangsmetode

Sådan tilbereder du retten

Blødgør smørret og tilsæt friskrevet limeskal samt friskhakket rosmarin.

Skær riller i brødet på tværs eller skrå, og tilsæt smør, skinke og ost i de skåret riller. Drys eventuelt med krydderurter.

Bag brødet 15 minutter ved 190°C i forvarmet ovn.

Kan serveres straks – evt. til en god salat.

Tips

Brødet kan også laves til et såkaldt ”pull apart brød” ved at skære helt ned til bunden af brødet både på langs og tværs. Derved skabes der firkanter, som lige kan plukkes op af brødet.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions

Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.