Flødebagte jordskokker med sennep og æble

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 500 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 9 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 30 g citronsaft
  • 100 g grov sennep
  • 300 g vand
  • 4,5 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 10 g finthakket frisk timian
  • 2 kg rengjorte jordskok i grove tern
  • 250 g æble i tynde både

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 14240 kJ

Energifordeling:

Fiber: 57.9 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 56 %

Fremgangsmetode

Fordel jordskokkerne i et ovnfast fad. Rør fløde, vand, sennep, citronskal og -saft, halvdelen af timianen, salt og peber sammen i en skål. Hæld flødeblandingen ud over jordskokkerne og bag jordskokkerne midt i ovnen – til de er gyldne. Tag fadet ud af ovnen og lad det køle af i et par min. Pynt med æblebåde og resten af timianen og server straks.

Bagetid

25-30 min. ved 180°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.