Fremgangsmetode

Udskriv

De økologiske kartofler til mos koges op i vand, der lige dækker - og hældes fra når kartoflerne er varme. Den økologiske mælk og det økologiske smør, slås let sammen med et piskeris.

Derefter tilsættes de snittede økologiske savoykål varmes op, og den økologiske tomat tapenade tilsættes. Dette samles med grydeske.

Rør evt. kun tomat tapenaden let sammen med mosen så den forekommer let marmoreret.

Bruges som grov mos til hovedret, her serveret med lamme ryg og kålblanding.

Tip: Tomat tapenaden røres op i lidt økologisk raps olie, og fungere som sauce.

 

*I tilfælde af midlertidig udsolgt, kan andre kåltyper bruges. Eksempelvis kinakål.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Flensted
Adelvej 9, Skovlund
6823 Ansager
Danmark
76985050
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.