Fremgangsmetode

Udskriv

Tip: Kan laves i forvejen og bages lige inden servering.

De økologiske løg flækkes på tværs, så ringene i hvert halve løg hænger sammen. De brunes på snitfladen i olie og smør og må gerne blive meget stegte - efter temperament. En skefuld italiensk tapenade fordeles på hver stegeflade, hvorefter de sættes i en bakke. De bages i ovnen ca. 15 min v. 200 grader.

Servér eventuelt med en frisk, rød spidskål vendt i økologisk coleslaw lavet af mayonnaise og saften fra 1 citron.

Her serveret med stegt kyllingebryst fra De Danske Familiegårde

*I tilfælde af midlertidig udsolgt, kan alle andre kåltyper bruges. Eksempelvis hvidkål.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Flensted
Adelvej 9, Skovlund
6823 Ansager
Danmark
76985050
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.