Fremgangsmetode

Udskriv

Fjer kernerne i peberfrugterne og skær dem i strimler. Kog nudlerne som anvist på emballagen. Nudlerne skal være kogt al dente, så der stadig er bid i. Bland ingredienserne til saucen.

Brun pease strimlerne nogle minutter i halvdelen af rapsolien, i en wok eller en stor teflon pande. 
Tilsæt grøntsagerne og resten af olien, steg det et par minutter til.
Tilsæt den krydrede sauce og bouillonen. Lad det hele simre stille og roligt på middelvarme i yderligere nogle minutter, til grøntsagerne er blevet lidt møre, dog skal der stadig være bid i. 

Læg nudlerne i wokken (skyl dem hurtigt under koldt vand inden). Hæld fiskesauce og sesamolie over. Omrøres så nudlerne bliver blandet med de øvrige ingredienser og varmes op. Serveres med det samme.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Findus Foodservice
Islevdalvej 214
2610 Rødovre
Danmark
70267670
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Wok

Krydret sauce

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.