Skær auberginerne i skiver og læg dem i et dørslag. Strø salt over og lad dem stå i 30 minutter. Skyl auberginerne fri for salt og dup skiverne med køkkenrulle. Pensl auberginerne med olivenolie. Grill eller steg dem på panden til de er gyldenbrune på begge sider.
Tilbered pease farsen, som anvist på emballagen.
Forkog spinaten. Læg den i kogende vand i 10 sekunder, tag den op og lad den dryppe af.
Smør et ovnfast fad. Læg et lag pasta i formen og dæk med pease fars, skivede tomater, basilikum, oregano, auberginer og spinat. Drys med parmesan og mozzarella. Læg lagvis, pasta, grøntsager og ost. Lad det øverste lag være ost og oregano.
Bag lasagnen i 175 grader i 35-45 minutter til lasagnen er gennemvarm og pladerne bløde.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Findus Foodservice
Islevdalvej 214
2610 Rødovre
Danmark
70267670
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.