Fremgangsmetode

Udskriv

Sauce
Skræl gulerødder og skær dem i korte stave. Skær squash i mindre stykker. Skræl og hak løg, hvidløg og chili, svits dem møre i olie. Tilsæt hakkede tomater, fløde, gulerødder, squash, sojafars og krydr retten. Lad det simre i 10 minutter. Fordel 1/3 del af saucen i et ovnfas fad.

Fyld
Optø spinaten (kram væsken ud) og fordel halvdelen af spinaten og smuldr feta over. Dæk med et lag lasagneplader. Derpå et nyt lag af sauce, spinat, fetaost og lasagneplader. På det øverste lag fordeles sauce og revet ost. Gratiner i ovnen på 225°C i cirka 25 minutter.

Kål- & rødbedesalat
Riv de rå rødbeder og skær rødkålen i strimler. Bland ingredienserne til dressingen. Vend dressing og salat.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Findus Foodservice
Islevdalvej 214
2610 Rødovre
Danmark
70267670
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Sauce

Fyld

Kål- & rødbedesalat

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.