Farverig julesalat

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 500 dl rosenkål
  • 5 dl quinoa
  • 10 stk valnød
  • 400 g lilla spidskål
  • 240 g Beauvais Økologiske Linser
  • 2 stk skalotteløg (40 g)
  • 1 stk appelsin, filet heraf
  • 2 spsk tørret kornblomst
  • salt og peber
  • friske krydderurter

Fremgangsmetode

1

Kog rosenkål i letsaltet vand og quinoa som anvist på pakken.

2

Steg valnødderne i lidt olivenolie og kom salt på.

3

Køl dem af.

4

Snit spidskål i strimler og vend det sammen med quinoa, Beauvais Økologiske Linser og halve rosenkål.

5

Kom valnødder, skalotteløgsringe, appelsinfileter og tørrede kornblomster på.

6

Server med veganske julefrikadeller og sennepsvinaigrette med ribs.

Tip:

Prøv også at stege Beauvais Cannellini Beans i olivenolie og lidt salt og kom dem i salaten.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.