FARSEREDE Dødningehoveder

TID
25 minutter
SERVERING
10 portioner
TID
25 minutter
SERVERING
10 portioner
1. Sæt ovnen på 200°C.
2. Brun kødet af i olien
3. Tilsæt Taco Spice Mix, vand og lad det simre på middelvarme uden låg i 5–10 min.
4. Skær øjne, næse og mund på peberfrugterne og skær toppen af. Fyld kødet i.
5. Bland crème fraiche och Ranch Style mix til en dressing og stil på køl.
6. Knus en håndfuld nachochips og læg i peberfrugten med revet os.
7. Gratinér peberfrugtsdødningehoveder I 7–10 min eller servér dem som de er med ranch dressingen samt salsa.
Forberedelse: 10 min
Madlavning: 15 min
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Santa Maria
Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
Tlf: 43967900