FARSEREDE Dødningehoveder

TID

25 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 2 kg olie
  • 1 kg oksekød
  • 56 g Santa Maria Taco Spice
  • 10 stk peberfrugter
  • 10 Santa Maria Nacho Chips
  • 1 pose Santa Maria Nacho Chips
  • 2,5 dl revet ost
  • 5 dl Creme fraiche
  • 25 g Santa Maria Ranch Style Seasoning Mix
  • 500 g Santa Maria Chunky Medium Salsa

Fremgangsmetode

Sådan gør du

1. Sæt ovnen på 200°C.

2. Brun kødet af i olien

3. Tilsæt Taco Spice Mix, vand og lad det simre på middelvarme uden låg i 5–10 min.

4. Skær øjne, næse og mund på peberfrugterne og skær toppen af. Fyld kødet i.

5. Bland crème fraiche och Ranch Style mix til en dressing og stil på køl.

6. Knus en håndfuld nachochips og læg i peberfrugten med revet os.

7. Gratinér peberfrugtsdødningehoveder I 7–10 min eller servér dem som de er med ranch dressingen samt salsa.

Tid

Forberedelse: 10 min

Madlavning: 15 min

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Santa Maria

Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
Tlf: 43967900

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.