Dip af rørt hytteost og løg

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 6 g finthakket hvidløg
  • Groft salt
  • 100 g grofthakket zittauerløg
  • 5 g rapsolie
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk letmælk 1,5%
  • 100 g fintsnittet forårsløg
  • 800 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • friskkværnet hvid peber

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 46 %
Kulhydrat: 22 %
Fedt: 32 %

Fremgangsmetode

Varm olien i en pande og sauter løg i ca. 6 min. Kom hytteost, mælk og de sauterede løg i en foodprocessor. Hak ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. – eller til det er glat. Tilsæt forårsløg og hvidløg og bland det hurtigt sammen. Smag til med salt og peber.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.