Delisoft gulerodsrugbrød

SERVERING

24 portioner

Ingredienser

Opskrift på 22-24 rugbrød

  • 12500 g Delisoft Rugbrød 100/0 NaturAks
  • 120 g gær (tørgær = 60 g)
  • 10400 g vand
  • 75 g Salt
  • 3500 g friskrevet Gulerod

NÆRINGSINDHOLD

PR. 100 G BRØD:

Energi: 783 kJ/187 kcal

Fedt: 2,6 g

– mættede fedtsyrer: 0,4 g

Kulhydrat: 32,2 g

– heraf sukkerarter: 2,6 g

Kostfibre: 5,9 g

Protein: 5,4 g

Salt: 1,59 g

Fremgangsmetode

Blødt og saftigt rugbrød med en moderat mængde kerner, der har en lang friskholdning og holdbarhed, som kunderne efterspørger. Yderst velegnet som grunddej ved tilsætning af gulerod.

Dejtemperatur: 28-30°C.

Æltetid: 20 min. langsomt.

Hviletid: 30 min.

Dejvægt: 1.100 g.

Form: Aluform: 76230.

Opslåning: Dejen vejes direkte i formen eller formes til brød.

Dekoration: Drysses/vendes i en blanding af lige delt havregryn og blå birkes.

Rasketid: 50 min. (vejledende).

Bagetemperatur (vejledende):  Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp (vejledende).

Bagetid: 50 min. (kernetemp. på 94°C).

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Valsemøllen

Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.