Couscous med hvidløgskefir og courgetter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Couscous

  • 500 g kogende vand
  • 5 g havsalt
  • 250 g couscousgryn
  • 2 g friskkværnet peber
  • 56 g olivenolie
  • 5 g havsalt
  • 2 stykker limefrugt
  • 550 g grønne og gule courgette i lange tynde strimler

Kefirdressing

  • 6 g fintrevet hvidløg
  • 1 g friskkværnet peber
  • 200 g ESSENS Kefir
  • 2,5 g havsalt
  • 14 g olivenolie
  • 5 g fintstrimlede frisk mynteblad
  • 100 g sort oliven

Pynt

  • frisk mynteblad

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 7840 kJ

Energifordeling:

Fiber: 31 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 44 %

Fremgangsmetode

Couscous

Kom grynene i en skål og overhæld dem med kogende vand og drys med salt. Rør godt rundt og lad couscousgrynene trække i ca. 10 min. – rør af og til.

Lad en grillpande blive godt varm og grill courgettestrimlerne i ca. 30 sek. på hver side. Vend olie, salt og peber sammen i en skål og kom efterhånden de grilllede courgetter heri og lad dem marinere. Skær limefrugterne over og grill dem til sidst ca. 5 min. på hver side.

Kefirdressing

Rør kefir med hvidløg, salt og peber. Smag til.

Vend ved serveringen couscousgryn sammen med kefirdressing, mynteblade, olivenolie og oliven. Pres saften fra de grillede limefrugter henover salaten. Pynt med mynteblade og server.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.