Couscous med hvidløgskefir og courgetter
SERVERING
10 portioner
Couscous
Kefirdressing
Pynt
Energiindhold for hele retten: 7840 kJ
Energifordeling:
Fiber: 31 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 44 %
Kom grynene i en skål og overhæld dem med kogende vand og drys med salt. Rør godt rundt og lad couscousgrynene trække i ca. 10 min. – rør af og til.
Lad en grillpande blive godt varm og grill courgettestrimlerne i ca. 30 sek. på hver side. Vend olie, salt og peber sammen i en skål og kom efterhånden de grilllede courgetter heri og lad dem marinere. Skær limefrugterne over og grill dem til sidst ca. 5 min. på hver side.
Rør kefir med hvidløg, salt og peber. Smag til.
Vend ved serveringen couscousgryn sammen med kefirdressing, mynteblade, olivenolie og oliven. Pres saften fra de grillede limefrugter henover salaten. Pynt med mynteblade og server.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000