Chili Sin Carne med grøn bønnesalat og brune ris
SERVERING
4 portioner
tilbehør
Varm chili sin carne efter anvisning på emballagen. Hæld grønsagsbouillonen i en stor gryde sammen med hvidløg, citronskal, timian og salt. Bring gryden i kog og tilsæt bønnerne og kog dem let møre ved svag varme. Hæld bønnerne til afdrypning i en sigte. Fjern hvidløg, timian og citronskal.
Fordel bønnerne på et stort fad. Pisk limesaft, olivenolie samt salt og peber sammen. Vend dressingen sammen med bønnerne og smag til. Fordel granatæble, avocado og rødløg på bønnerne og drys med masser af frisk koriander. Servér med chili sin carne og kogte brune ris.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919