Chili Sin Carne med grøn bønnesalat og brune ris

SERVERING

4 portioner

Ingredienser

  • 1 liter chili sin carne TULIP FOODSERVICE
  • 0,5 liter grøntsagsbouillon
  • 2 fed knuste hvidløg
  • 10 g skal af Citron økologisk
  • 1 kviste timian
  • 2 tsk Salt
  • 350 g grønne bønner enten fra frost eller friske
  • 1 spsk saft af lime
  • 3 spsk olivenolie
  • Salt
  • friskkværnet peber
  • 1 stk granatæble kernerne derfra
  • 1 stk avocado i skiver
  • 1 stk rødløg i skiver
  • frisk koriander

tilbehør

  • 300 g brune ris koges

Fremgangsmetode

Varm chili sin carne efter anvisning på emballagen. Hæld grønsagsbouillonen i en stor gryde sammen med hvidløg, citronskal, timian og salt. Bring gryden i kog og tilsæt bønnerne og kog dem let møre ved svag varme. Hæld bønnerne til afdrypning i en sigte. Fjern hvidløg, timian og citronskal.

Fordel bønnerne på et stort fad. Pisk limesaft, olivenolie samt salt og peber sammen. Vend dressingen sammen med bønnerne og smag til. Fordel granatæble, avocado og rødløg på bønnerne og drys med masser af frisk koriander. Servér med chili sin carne og kogte brune ris.

 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.