Burger med syltede rødløg, cheddar og parmesan-mayonnaise

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 stk á 100 g Hamburger Patty, 1.425kg
  • 10 stk briocheboller
  • cheddar
  • agurk
  • ketchup
  • tomater

Syltede rødløg

  • 0,5 dl æbleeddike
  • 5 kviste timian
  • 2 stk laurbærblade
  • 5 g Salt
  • 3 stk rødløg
  • 50 g sukker

Parmesan-mayonnaise

  • 2 stk pasteuriserede æggeblommer
  • 5 g sennep
  • 5 g hvidvinseddike
  • 3 g Salt
  • 2,5 dl neutral olie
  • 30 g vand
  • 100 g fint revet parmesan

Fremgangsmetode

Syltede rødløg

  1. Kog sukker, æbleeddike, timiankviste, laurbærblade og salt op i en gryde og lad lagen køle.
  2. Skræl og snit løgene i tynde skiver, hæld lagen på og lad løgene trække på køl i 24 timer.

 

Parmesan-mayonnaise

  1. Pisk æggeblommer, sennep, og hvidvinseddike og salt i 1-2 minutter. 
  2. Tilsæt olie i en tynd stråle under piskning til ønsket konsistens. 
  3. Tilsæt parmesan og evt. lidt vand, hvis mayonnaisen er ved at skille.

Servering

Saml burgerne i briocheboller og servér.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.