Burger med Cooked Bacon, sennepsmarineret spidskål, timianmayonnaise, syltede sennepskorn og agurkesalat

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 stk á 100 g Hakkebøf, stegt, 3.2kg
  • 15 stk Heavy Cooked Bacon, skiver, 500g
  • Agurkesalat
  • tomater
  • romainesalat

Sennepsmarineret spidskål

  • 1 stk spidskål
  • 10 g hvidvinseddike
  • 5 g Salt
  • 25 g koldpresset rapsolie
  • 25 g grov sennep

Timian-mayonnaise

  • 2,5 dl neutral olie
  • 50 g friskhakket timian
  • 2 stk pasteuriserede æggeblommer
  • 5 g sennep
  • 5 g hvidvinseddike
  • 6 g Salt

Syltede sennepskorn

  • 15 g sukker
  • 15 g hvidvinseddike
  • 3 g Salt
  • 10 stilke timian
  • 50 g gule sennepskorn

Fremgangsmetode

Sennepsmarineret spidskål

Snit spidskålen fint og vend det med de øvrige ingredienser

 

Timian-mayonnaise

  1. Varm olie op til 50 °C, tilsæt hakket timian og køl olien ned til 5 °C. 
  2. Pisk æggeblommer, sennep, hvidvinseddike og salt i 1-2 minutter. 
  3. Tilsæt timian-olien i en tynd stråle under piskning til den ønskede konsistens.

Syltede sennepskorn

  1. Blanchér sennepskorn 3 gange. 
  2. Kog de øvrige ingredienser op og vend sennepskorn i. Kog op og sæt på køl.

Servering

Saml burgerne i burgerboller og servér. 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.