Bruschetta med lufttørret skinke, grillstegte figner og gorgonzola

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 15 g friske figen
  • 75 g skalotteløg
  • 2 fed knust hvidløg
  • 0,5 dl olivenolie
  • 10 skiver godt brød
  • 20 g Lufttørret skinke, Danish Crown Professional
  • 300 g gorgonzola dolce eller anden mild blå skimmel
  • balsamico-glaze
  • Evt. lidt rucola

Fremgangsmetode

Halvér fignerne og steg dem på en grillpande på skærefladen 1-2 min. 
Sautér skalotteløg og hvidløg i olivenolie, til løgene er møre men uden at de tager for meget farve.
Rist brødene og smør straks med ”løgolie”.
Fordel skinke samt ost ovenpå og top med figner og balsamico-glaze.
Pynt evt. med lidt rucola.

Tip: Kan man ikke få friske figner, kan den også laves med friske ferskner, pærer eller abrikoser.
Skær fersknerne i både og beregn ½ pr. brød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.