Blommerelish med løg og sennepskorn

SERVERING

20 portioner

Ingredienser

  • 3 g Groft salt
  • 200 g zittauerløg
  • 175 g sukker
  • 700 g blomme i mindre stykker
  • 75 g hvid balsamicoeddike
  • 4 stykker stjerneanis
  • 5 g gult sennepskorn

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4620 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 2 %
Kulhydrat: 95 %
Fedt: 3 %

Fremgangsmetode

Lad sukker smelte i en gryde ved jævn varme til det er gyldent. Tilsæt blommer og løg og steg det i ca. 3 min. Tilsæt eddike, stjerneanis, sennepskorn og salt. Kog blommerelishen ved svag varme og under låg i ca. 20 min. Tag låget af og kog relishen ved kraftig varme ca. 5-10 min. – til den tykner.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.