Blomkålscouscous

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 50 g citronsaft
  • 6 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 kg blomkål med stok og blade
  • 6 g spidskommen

Pynt

  • rød skovsyre

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 2560 kJ

Energifordeling:

Fiber: 24 g
Protein: 15 %
Kulhydrat: 24 %
Fedt: 61 %

Fremgangsmetode

Bland fløde og citronsaft i en skål og lad det stå til fløden tykner.

Skær blomkålen ud i grove stykker. Hak blomkål med stok og blade i en foodprocessor – i små portioner. Hvis der fyldes for meget i fodprocessoren, kan blomkålen sætte sig fast og salaten vil blive for fintdelt. Den hakkede blomkål skal have konsistens som løse ris.
Kom kålen i en stor skål og bland den grundigt med salt, spidskommen og peber. Vend til sidst citronfløden i salaten. Smag til – evt. med mere citron. Anret i skåle og server kold som tilbehør til fx fiskefrikadeller eller kylling.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.