Blomkålscouscous
SERVERING
10 portioner
Pynt
Energiindhold for hele retten: 2560 kJ
Energifordeling:
Fiber: 24 g
Protein: 15 %
Kulhydrat: 24 %
Fedt: 61 %
Bland fløde og citronsaft i en skål og lad det stå til fløden tykner.
Skær blomkålen ud i grove stykker. Hak blomkål med stok og blade i en foodprocessor – i små portioner. Hvis der fyldes for meget i fodprocessoren, kan blomkålen sætte sig fast og salaten vil blive for fintdelt. Den hakkede blomkål skal have konsistens som løse ris.
Kom kålen i en stor skål og bland den grundigt med salt, spidskommen og peber. Vend til sidst citronfløden i salaten. Smag til – evt. med mere citron. Anret i skåle og server kold som tilbehør til fx fiskefrikadeller eller kylling.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000