Blomkål med krydret fløde og ost
SERVERING
10 portioner
Rugbrødstern
Pynt
Energiindhold for hele retten: 11420 kJ
Energifordeling:
Fiber: 44.3 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 21 %
Fedt: 68 %
Kog fløden op med bouillon, timian, chili, muskatnød og peber. Smag til med salt.
Læg blomkålsbuketterne i et fad og hæld den varme fløde over. Drys med ost og bag retten i ovnen.
Rist rugbrødsternene sprøde i smør i en pande. Afkøl dem i en sigte. Drys ternene over blomkålen sammen med finthakkede drueagurker. Pynt med kørvel og server.
15-20 min. ved 180°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000