Blomkål med krydret fløde og ost

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 3 stilke Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 20 stilke citrontimian
  • 5 g revet muskatnød
  • friskkværnet hvid peber
  • 15 g hønsebouillon
  • 2-3 hakkede chipotle chili (røget jalapeño oftest fra dåse ellers tørret - alternativt anvendes alm. syltede jalapeños)
  • 1200 g blomkål i buketter
  • 150 g fintrevet Arla® Tistrup Digekrone, økologisk

Rugbrødstern

  • 50 g Arla Harmonie® økologisk smør
  • 4 skiver rugbrød i små tern
  • 100 g finthakkede syltet drueagurk

Pynt

  • kørvel

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 11420 kJ

Energifordeling:

Fiber: 44.3 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 21 %
Fedt: 68 %

Fremgangsmetode

Kog fløden op med bouillon, timian, chili, muskatnød og peber. Smag til med salt.

Læg blomkålsbuketterne i et fad og hæld den varme fløde over. Drys med ost og bag retten i ovnen.

Rist rugbrødsternene sprøde i smør i en pande. Afkøl dem i en sigte. Drys ternene over blomkålen sammen med finthakkede drueagurker. Pynt med kørvel og server.

Bagetid

15-20 min. ved 180°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.