BBQ-marinerede grillkøller med kartoffelsalat med sennepsdressing, løvstikke, dild og kæmpe kapers
SERVERING
10 portioner
Sennepsdressing
Kartoffelsalat
Tilbehør
Kom de 2 slags sennep og flydende honning i en skål. Tilsæt æbleeddike og pisk det sammen til en ensartet konsistens. Hæld olivenolie i lidt efter lidt. Fortsæt til alt olie er brugt og smag til med salt og peber.
Halvér de kogte kartofler. Kom dem i en skål og vend dem med sennepsdressingen. Lad det gerne stå på køl og trække. Smag lidt til. Skær kæmpe kapers i skiver og hak krydderurterne. Vend dem i kartoffelsalaten sammen med sennepskornene.
Steg grillkøllerne ved at følge anvisningen på emballagen.
Grill brødet lige inden servering.
Servér de lune BBQ grillkøller med kartoffelsalat og grillet baguette.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919