BBQ-marinerede grillkøller med kartoffelsalat med sennepsdressing, løvstikke, dild og kæmpe kapers

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 Grillkølle af gris tilsat lage BBQ-marinerede, ca. 270 g

Sennepsdressing

  • 3 spsk Dijonsennep
  • 3 spsk Fransk sennep
  • 2 spsk Flydende honning
  • 0,5 dl æbleeddike
  • 2 dl olivenolie
  • salt og peber

Kartoffelsalat

  • 1,5 kg Kogte nye kartofler med skræl
  • 100 g Kæmpe kapers
  • 20 g Ristede sennepskorn
  • 25 g Hakket løvstikke
  • 25 g Hakket dild

Tilbehør

  • Grillet Baguette

Fremgangsmetode

Tilberedning

Kom de 2 slags sennep og flydende honning i en skål. Tilsæt æbleeddike og pisk det sammen til en ensartet konsistens. Hæld olivenolie i lidt efter lidt. Fortsæt til alt olie er brugt og smag til med salt og peber.

Halvér de kogte kartofler. Kom dem i en skål og vend dem med sennepsdressingen. Lad det gerne stå på køl og trække. Smag lidt til. Skær kæmpe kapers i skiver og hak krydderurterne. Vend dem i kartoffelsalaten sammen med sennepskornene.

Steg grillkøllerne ved at følge anvisningen på emballagen. 

Grill brødet lige inden servering.

Servér de lune BBQ grillkøller med kartoffelsalat og grillet baguette.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.