Balkanruller

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 g Naturli’ Formbar fars
  • 20 g Spidskommen, koriander, chili og sort peber
  • 150 g løg
  • 1 g sambal oelek
  • 10 g Presset hvidløg
  • 30 g rapsolie
  • 40 g tomatpuré
  • 1 kg Yoghurt (10% fedt)
  • 8 g Friskhakket mynte
  • 10 g olivenolie
  • Salt, peber og friskpresset hvidløg

Fremgangsmetode

1

Bland Anamma Formbar Vegofars med krydderblandingen, løg, sambal oelek, hvidløg og tomatpuré.

2

Form til aflange ruller omkring små træpinde (fungerer også uden træpinde).

3

Steg rullerne ved 200 °C i 10-15 min. på en bageplade med lidt rapsolie i bunden.

4

Når de har en sprød overflade og har opnået en kernetemperatur på 70 °C, er de klar.

5

Bland ingredienserne i yoghurten. Smag til med hvidløg, salt og peber.

6

Server med mynte, yoghurt, rødløg, grøn salat, ajvar og pitabrød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.