Bagt pepperoni og aubergine med mozzarella

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 750 aubergine
  • olivenolie
  • 375 g frisk mozarella
  • 500 g tomat i skiver
  • 500 g pepperoni skiveskåret, TULIP FOODSERVICE
  • 2 spsk oregano

Tilbehør

  • salat
  • brød

Fremgangsmetode

Skær aubergine i skiver på tværs og steg dem næsten møre i olivenolie ved jævn varme.
Skær mozzarella i tynde skiver.
Lav 10-20 sandwich af aubergineskiver lagt lagvis med tomat, pepperoni, mozzarella og oregano.
Bag auberginesandwichene ved 200 °C i ca. 15 min.
Servér som snack, tilbehør eller sammen med salat og brød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.