Avocadoshake med spinat og tranebærtop

SERVERING

2 portioner

Ingredienser

  • 30 g friskpresset citronsaft
  • 50 g Arla® Skyr 0,2%
  • 8 g flormelis
  • 50 g Arla Harmonie® økologisk kærnemælk 0,5%
  • 1 g vaniljesukker
  • 75 g moden banan
  • 75 g moden avocado
  • 50 g skyllet frisk spinat
  • 25 g ristede, grofthakkede mandel
  • 40 g tørret tranebær

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 2400 kJ

Energifordeling:

Fiber: 10.8 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 54 %
Fedt: 35 %

Fremgangsmetode

Kom avocado, banen, skyr, kærnemælk og de øvrige ingredienser i en blender. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 40 sek. – eller til blandingen er cremet og lækker.

Server cremen kold og med tranebær og mandler på toppen.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.